coop.no 

VÅRE BUTIKKER

Butikkene
Prislofte
Lokaler

City Lade

Godt TRONDOS-resultat 2008

Trondos er på full fart mot tre milliarder kroner i netto årsomsetning. I fjor økte omsetningen med 118 millioner kroner til totalt 2.973 millioner kroner. - Vi fikk en økning på drøyt fire prosent i 2008. Tar vi med bilforretningen Din Bil har konsernet allerede passert tre milliarder, sier administrerende direktør Torbjørn Skei.

Skei forteller at Trondos opplevde et taktskifte og økte omsetningen fra juli 2008. -  I desember i fjor hadde vi en økning på syv prosent, sier han. Innen dagligvarer hadde Trondos i fjor en vekst på syv prosent året sett under ett. Vinneren er Coop Prix-butikkene som økte med 9,0 prosent, mens Coop Mega økte med 3,2 prosent. Coop Obs!-ene gjorde det bedre enn totalen i kjøpesentrene de er en del av. Antall butikker i Trondos er uendret, så dette må bety at vi har tatt markedsandeler. Lavpris er i skuddet, og starten på 2009 har vært helt fantastisk for oss, sier Skei. Trondos hadde i fjor en vekst i medlemstallet med 3.443 nye medlemmer, til totalt 105.412 medlemmer. Torbjørn Skei garanterer at disse medlemmene skal få tre prosent kjøpeutbytte også inneværende år. Vi er forberedt på tøffere tider, men mener å ha et butikkonsept som er godt tilpasset den tiden vi er inne i. Selv med finanskrise er vi innstilt på å modernisere og investere, fastslår Skei. 


            


Tips en venn: