coop.no 

VÅRE BUTIKKER

Butikkene
Prislofte
Lokaler

City Lade

Videre samarbeid med RBK

Rosenborg Ballklub (RBK) og Coop Midt-Norge (CMN) viderefører samarbeidet.

RBK og Coop har nå i tre år hatt et nært og svært godt samarbeid. Onsdag13. desember ble det undertegnet en ny avtale som vil gjelde for de neste tre årene. Den nye avtalen bygger på eksisterende avtale med god Coop profilering på Lerkendal og god synlighet på spilletrøyene. I tillegg vil selvsagt våre 185.000 medlemmer fortsatt nyte godt av avtalen gjennom å få kjøpe billetter på Lerkendal til en gunstig pris.

Begge parter er meget godt fornøyd med at man nå har tegnet en ny langsiktig avtale.

Vi håper nå gjennom den nye avtalen å få være med å bidra til å ta RBK til enda større sportslige høyder, selv om tre seriemesterskap og to cupmesterskap i løpet av de siste tre år heller ikke er å forakte sier adm.dir. Torbjørn Skei i CMN. Torbjørn Skei sier videre at samarbeidsavtalen med RBK er godt forenelig med den store satsning som Coop har på breddeidretten og innenfor samfunnsengasjement. 

Tips en venn: